Laskutustiedot

Arvoisa toimittajamme ja yhteistyökumppani


Siirrymme sähköisten ostolaskujen käsittelyyn 01.12.2021 alkaen.

Pyydämme teitä jatkossa lähettämään Ylitalon rakennuspalvelu Oy:tä (y-tunnus 2905374-7) koskevat laskut
verkkolaskuosoitteeseen: 003729053747
operaattori: Pagero
välittäjän tunnus: 003723609900

Pidättehän sähköisten laskujen OVT-reitityksen voimassa, mikäli olemme tilanneet LVISNet-liittymän Admicomiin. Mikäli käytössänne on paperinen laskutus, pyydämme teitä lähettämään laskut 01.12.2021 alkaen alla olevaan osoitteeseen. Huomioittehan että alla olevat tiedot tulee näkyä sellaisenaan skannattavassa laskukuvassa, tiedot pelkässä kirjekuoressa eivät riitä.

Ylitalon rakennuspalvelu Oy
OVT 003729053747
PL 908
02066 DOCUSCAN

Sähköpostilaskuille tulee vastaanottaja merkitä samaan tapaan kuin paperilaskuille. Sähköpostilla toimitettavat ostolaskut lähetetään aina osoitteeseen admicom@xbs-salo.com.
Sähköpostilla toimitettavien ostolaskujen yhteydessä on huomioitava:

 • Osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia.
 • Laskun tulee olla PDF-formaatissa.
 • Yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatkosivuiksi. Siten sähköposti voi sisältää ainoastaan yhden PDF-tiedoston.
 • PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.
 • Toimittajat voivat myös kirjata laskut suoraan Pageron portaaliin osoitteessa: https://www.pagero.fi/projektisivut/admicom/

 • Toimittajan tulee klikata sivuilla olevaa FREE WEB PORTAL -linkkiä, mistä pääsee rekisteröitymään ja saa tunnukset omaan sähköpostiinsa.
 • Sen jälkeen laskun voi luoda kirjautumalla sisään portaaliin ja lasku liikkuu siitä eteenpäin normaalina verkkolaskuna.
 • Mahdollinen koontilaskutus tulee purkaa.

  Laskujenne asianmukaisen ja nopean käsittelyn varmistamiseksi pyydämme teitä tekemään tarvittavat muutokset Ylitalon rakennuspalvelu Oy:tä (y-tunnus 2905374-7) koskeviin tietoihinne. Vain em. osoitteeseen lähetetyt ostolaskut käsitellään. Maksumuistutukset, tiedotteet ja muu posti lähetetään edelleen postiosoitteeseemme.

  Ylitalon rakennuspalvelu Oy
  Ilmakantie 28
  16310 VIRENOJA